greenline-veranda-verandamedemblik-1

Kwalitatief, betaalbaar, duurzaam

Veranda's

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Laat je inspireren!

Bezoek onze showroom in Medemblik of Middenmeer.

Maak een afspraak

greenline-veranda_buiten_verandamedemblik

Verasol veranda's

Ontdek de vele mogelijkheden


Met Verasol vergroot u uw leefruimte, zodat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. Ontdek de diverse mogelijkheden binnen onze drie productlijnen, Greenline veranda, Profiline veranda en Cube, en maak een keuze uit het ruime assortiment aan opties, stijlen en kleuren die perfect aansluiten bij uw wensen.

In de volksmond wordt een veranda ook wel een terras- of tuinoverkapping genoemd. Het is een stijlvolle uitbreiding van uw woonruimte, met een aluminium veranda als duurzame oplossing voor extra leefruimte, zowel binnen als buiten. Kom langs en ontdek nu de mogelijkheden binnen ons assortiment van Verasol producten.

Voordelen veranda

 • Duitse topkwaliteit in eigen fabriek
 • Maatwerk veranda's beschikbaar
 • Inmeet- en montageservice inbegrepen
 • 5 tot 10 jaar garantie
 • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Offerte aanvragen

3col
Toonaangevend in verandasystemen

Ontdek onze soorten veranda's

half-bg
Veelgestelde vragen

We staan klaar om u te adviseren en te helpen bij al uw vragen.

Heeft u vragen over onze producten voor buitenleven, het maken van een afspraak, of over de levering en montage? In ons overzicht van veelgestelde vragen vindt u antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact opnemen

Heb ik een vergunning nodig om een veranda of tuinkamer te plaatsen?

In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig om een veranda, tuinkamer of ander type overkapping te bouwen. Er zijn echter een aantal regels waar u rekening mee moet houden:

 • Binnen 4 meter van uw woning mag de overkapping een gelijke functie hebben als de woning zelf (dat is vrijwel altijd het geval bij een veranda of tuinkamer)
 • Binnen 4 meter van uw woning mag u lager bouwen dan verder van uw huis
 • Binnen 4 meter van uw woning mag u niet hoger bouwen dan 30 cm boven de eerste verdieping
 • Wilt u meer dan 4 meter van uw huis vandaan bouwen, dan mag het bouwwerk niet hoger worden dan 3 meter
 • U mag niet de gehele tuin overkappen
 • Het is altijd goed om de buren even op de hoogte te stellen

Een vergunning is nodig als:

 • U een overkapping in de voortuin wilt bouwen
 • Uw overkapping hoger wordt dan 5 meter

Elk project is uniek, bij twijfel informeer dan bij de gemeente of het omgevingsloket, zo weet u snel of er een vergunning vereist is. Natuurlijk denken we bij Veranda Medemblik met u mee en helpen u graag verder.

Hoe maak ik van mijn veranda een tuinkamer?

Een veranda kunt u met glasschuifwanden op elk gewenst moment uitbouwen tot een tuinkamer. Bij Veranda Medemblik hebben we verschillende glasschuifwanden in onze collectie.

Glazen schuifwanden bestaan uit meerdere schuifbare glazen panelen (met minimale overlap), die door handige deurmeenemers in één beweging zijn te openen of sluiten. Met deze wanden kunt u een (bestaande) veranda, overkapping en kapschuur afsluiten en geniet u in elk seizoen van het buitenleven.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze showrooms in Medemblik en Middenmeer.

Welke type overkappingen zijn er?

Bij Veranda Medemblik hebben we verschillende modellen overkappingen. Zo is er altijd een overkapping die past bij uw wensen, woning en tuin.

Een aluminium veranda of terrasoverkapping is nagenoeg onderhoudsvrij. U heeft voor het dak keuze uit polycarbonaat of glas. Ook hebben we pergolazonwering met een doek en een lamellendak veranda in onze collectie. Bij een lamellendak kunt u zelf de lamellen in de gewenste positie plaatsen. Gedeeltelijk open voor een aangenaam briesje of zon in uw overkapping en volledig gesloten bij regen.

De verschillende modellen presenteren we u in onze showrooms. We nodigen u graag uit in Medemblik en Middenmeer.

bg_pattern
verandamedemblik-01_pageflip-campagne-3_2024

Meer inspiratie opdoen?

Op zoek naar nieuwe inspiratie, prachtige aanbiedingen en productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Veranda Medemblik heeft het grootste assortiment aan veranda's, tuinkamers en zonwering in de regio Medemblik en Middenmeer. Wij zijn leverancier van verschillende merken, waardoor wij een breed scala aanbieden in prijs en kwaliteit.

Actiefolder