profiline-buiten-schuifpui_verandamedemblik

Aluminium schuifpui

Heb je zin om ook tijdens kouder weer volop te genieten van je overkapping? Met een glazen schuifpui kun je jouw overkapping gemakkelijk afsluiten, waardoor je minder last hebt van de weersomstandigheden!

Dankzij een schuifpui kun je jouw veranda of overkapping afsluiten zonder het gevoel te hebben opgesloten te zijn. Door de grote glaspanelen behoud je een vrij uitzicht op de tuin. Een overkapping met een glazen schuifpui voelt ruimtelijk aan, laat veel licht door en biedt bescherming tegen weersinvloeden zoals wind en regen.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Wat houdt een glazen schuifpui in?

Een glazen schuifpui is een beweegbare glazen wand, samengesteld uit meerdere glaspanelen met een omlijsting van aluminium kozijnen. Hiermee transformeer je moeiteloos je veranda of overkapping tot een echte tuinkamer. Een glazen schuifpui en glazen schuifwand lijken sterk op elkaar, maar ze verschillen in één opzicht: bij een glazen schuifwand is het glas niet omgeven door een aluminium kozijn, terwijl dit bij een glazen schuifpui wel het geval is.

Meer weten? Neem contact op of kom langs bij één van onze showrooms!

Voordelen aluminium schuifpui

  • Geschikt voor alle soorten en merken overkappingen.
  • Oersterk en onderhoudsvrij aluminium.
  • Gemakkelijk openen en sluiten.
  • Op maat gemaakt.
  • Inclusief 10 jaar garantie.
verandamedemblik-01_pageflip-campagne-3_2024

Meer inspiratie opdoen?

Op zoek naar nieuwe inspiratie, prachtige aanbiedingen en productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Veranda Medemblik heeft het grootste assortiment aan veranda's, tuinkamers en zonwering in de regio Medemblik en Middenmeer. Wij zijn leverancier van verschillende merken, waardoor wij een breed scala aanbieden in prijs en kwaliteit.

Actiefolder

Ontdek de vele voordelen

Wilt u langer van het buitenleven genieten?

Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping of tuinkamer bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer.

Wilt u langer van het buitenleven genieten? Bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer vindt u een uitgebreide collectie terrasoverkappingen en tuinkamers uitgevoerd in aluminium, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat van het merk Verasol. Verasol is marktleider in Nederland en u krijgt 10 jaar garantie op uw veranda of tuinkamer.

Comfortabel genieten
Beschermd tegen een frisse wind of regen kunt u onder een veranda aangenaam buiten zitten. Ook de tuinmeubelen laat u het hele jaar door buiten staan. In de uitgebreide showroom van Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer ziet u naast de verschillende veranda’s en tuinkamers, ook de mogelijkheden die carports en schuttingen u bieden om optimaal van uw tuin en huis te genieten.

Vakkundig en ervaren
Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer staan met een enthousiast team voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van een veranda of tuinkamer.

Contact

tuinkamer_cube_verandamedemblik