bovendakzonwering_verandamedemblik

Diverse soorten bovendakzonweringen voor meer comfort in huis.

Bovendakzonwering

Geniet van comfortabel zitten met bovendakzonwering van Veranda Medemblik. Deze zonwering wordt boven op het dak gemonteerd, waardoor de warmte van de zon wordt geblokkeerd voordat deze het verandadak bereikt. Altijd een aangename temperatuur onder jouw overkapping!

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Elektrisch aangedreven

Verasol bovendakzonwering

Onze bovendakzonwering wordt elektrisch aangedreven en kan worden bediend met de meegeleverde schakelaar of optionele afstandsbediening. Je kunt de zonwering uitbreiden met wind- en zonsensoren, die ervoor zorgen dat de zonwering automatisch opent of sluit. Zo sluit de zonwering automatisch bij zonneschijn en blijft het veilig bij winderige omstandigheden, zelfs als je niet thuis bent.

Net als onze andere producten is onze bovendakzonwering verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins en wordt op maat gemaakt. Het vinden van de perfecte zonwering die bij jouw wensen past, was nog nooit zo eenvoudig dankzij Veranda Medemblik.

bovendakzonwering_closeup_verandamedemblik
verandamedemblik-01_pageflip-campagne-3_2024

Meer inspiratie opdoen?

Op zoek naar nieuwe inspiratie, prachtige aanbiedingen en productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Veranda Medemblik heeft het grootste assortiment aan veranda's, tuinkamers en zonwering in de regio Medemblik en Middenmeer. Wij zijn leverancier van verschillende merken, waardoor wij een breed scala aanbieden in prijs en kwaliteit.

Actiefolder

Ontdek de vele voordelen

Wilt u langer van het buitenleven genieten?

Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping of tuinkamer bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer.

Wilt u langer van het buitenleven genieten? Bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer vindt u een uitgebreide collectie terrasoverkappingen en tuinkamers uitgevoerd in aluminium, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat van het merk Verasol. Verasol is marktleider in Nederland en u krijgt 10 jaar garantie op uw veranda of tuinkamer.

Comfortabel genieten
Beschermd tegen een frisse wind of regen kunt u onder een veranda aangenaam buiten zitten. Ook de tuinmeubelen laat u het hele jaar door buiten staan. In de uitgebreide showroom van Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer ziet u naast de verschillende veranda’s en tuinkamers, ook de mogelijkheden die carports en schuttingen u bieden om optimaal van uw tuin en huis te genieten.

Vakkundig en ervaren
Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer staan met een enthousiast team voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van een veranda of tuinkamer.

Contact

tuinkamer_cube_verandamedemblik