screens-zonwering_verandamedemblik

Voor extra privacy en schaduw

Screens

Veranda Medemblik biedt hoogwaardige veranda screens die perfect passen bij jouw overkapping. Of je nu wilt genieten van de avondzon zonder verblind te worden of meer privacy wilt creëren, onze screens zijn de ideale oplossing.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Onze veranda screens worden zorgvuldig aan de zij- of voorkant van je veranda geplaatst en zakken verticaal naar beneden, waardoor je lichtinval blokkeert en meer privacy creëert. Dankzij het gebruik van ritsgeleiding blijft het doek strak en perfect afgesloten aan alle kanten. Je hebt de keuze uit standaard doorzichtige doeken, bedienbaar met een schakelaar, of je kunt kiezen voor elektrische bediening met een handige afstandsbediening van Somfy IO.

Onze screens bieden niet alleen meer schaduw, privacy en bescherming tegen wind, maar filteren ook schadelijke UV-straling. Dankzij het unieke montagesysteem sluiten de screens naadloos aan op je veranda, overkapping of tuinkamer, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Bovendien houden onze screens ongewenste insecten buiten dankzij de ritsgeleiding aan de zijkant van het doek. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins, bieden onze doorzichtige screens niet alleen functionaliteit maar ook esthetische veelzijdigheid voor elke buitenruimte.

Voordelen screens

  • Biedt meer schaduw, privacy en bescherming tegen wind.
  • Filtert UV-straling.
  • Elektrisch te bedienen met Somfy IO motor.
  • Houdt insecten buiten met ritsgeleiding.
  • Diverse kleuren en dessins beschikbaar.
  • Naadloze aansluiting op veranda dankzij uniek montagesysteem.

Offerte aanvragen

verandamedemblik-01_pageflip-campagne-3_2024

Meer inspiratie opdoen?

Op zoek naar nieuwe inspiratie, prachtige aanbiedingen en productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Veranda Medemblik heeft het grootste assortiment aan veranda's, tuinkamers en zonwering in de regio Medemblik en Middenmeer. Wij zijn leverancier van verschillende merken, waardoor wij een breed scala aanbieden in prijs en kwaliteit.

Actiefolder

Ontdek de vele voordelen

Wilt u langer van het buitenleven genieten?

Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping of tuinkamer bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer.

Wilt u langer van het buitenleven genieten? Bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer vindt u een uitgebreide collectie terrasoverkappingen en tuinkamers uitgevoerd in aluminium, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat van het merk Verasol. Verasol is marktleider in Nederland en u krijgt 10 jaar garantie op uw veranda of tuinkamer.

Comfortabel genieten
Beschermd tegen een frisse wind of regen kunt u onder een veranda aangenaam buiten zitten. Ook de tuinmeubelen laat u het hele jaar door buiten staan. In de uitgebreide showroom van Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer ziet u naast de verschillende veranda’s en tuinkamers, ook de mogelijkheden die carports en schuttingen u bieden om optimaal van uw tuin en huis te genieten.

Vakkundig en ervaren
Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer staan met een enthousiast team voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van een veranda of tuinkamer.

Contact

tuinkamer_cube_verandamedemblik