03-zonwering_plisse_verandamedemblik

Zonwerende raamdecoratie

Plissé

Deze decoratieve plissé zonwering van Veranda Medemblik biedt veel privacy en houdt door zijn speciale coating op de achterzijde de warmte en UV straling buiten.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

De veranda plissé is ontworpen als een semi-zonweringsoplossing speciaal voor gebruik onder een veranda.

Dit innovatieve product wordt eenvoudig tussen de liggers van de overkapping geplaatst met behulp van speciaal ontwikkeld tape, waardoor schroeven overbodig zijn, behalve aan de uiteinden. Deze installatiemethode resulteert in een bijna naadloze afwerking, wat een luxe uitstraling creëert.

Deze zonwering is uitgerust met geïntegreerde trekbalken, waardoor het product moeiteloos met de hand bediend kan worden. Voor extra gebruiksgemak is er ook een bedieningsstok beschikbaar.

Naast het bieden van bescherming tegen de zon, fungeert dit product ook als effectieve 'raamdecoratie'. De stoffen zijn behandeld met een speciale coating aan de achterzijde, die bestand is tegen schadelijke UV-straling en warmte tegenhoudt. Er zijn in totaal drie verschillende stoffen beschikbaar. Het systeem maakt gebruik van touwspanning en kan in twee richtingen worden bediend: van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dankzij de geïntegreerde trekbalken kan het product op elke gewenste hoogte worden ingesteld.

Het is echter belangrijk om op te merken dat het product op de juiste manier moet worden gebruikt. Bij een open terrasoverkapping met veel wind is het essentieel om ervoor te zorgen dat de producten gesloten zijn bij harde wind of wanneer u niet aanwezig bent.

Voordelen plissé

  • Zonwerend
  • Privacy
  • Geïntegreerde trekbalken
  • Speciale UV coating

Offerte aanvragen

05-zonwering_plisse_verandamedemblik
06-zonwering_plisse_verandamedemblik
08-zonwering_plisse_verandamedemblik
verandamedemblik-01_pageflip-campagne-3_2024

Meer inspiratie opdoen?

Op zoek naar nieuwe inspiratie, prachtige aanbiedingen en productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Veranda Medemblik heeft het grootste assortiment aan veranda's, tuinkamers en zonwering in de regio Medemblik en Middenmeer. Wij zijn leverancier van verschillende merken, waardoor wij een breed scala aanbieden in prijs en kwaliteit.

Actiefolder

Ontdek de vele voordelen

Wilt u langer van het buitenleven genieten?

Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping of tuinkamer bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer.

Wilt u langer van het buitenleven genieten? Bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer vindt u een uitgebreide collectie terrasoverkappingen en tuinkamers uitgevoerd in aluminium, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat van het merk Verasol. Verasol is marktleider in Nederland en u krijgt 10 jaar garantie op uw veranda of tuinkamer.

Comfortabel genieten
Beschermd tegen een frisse wind of regen kunt u onder een veranda aangenaam buiten zitten. Ook de tuinmeubelen laat u het hele jaar door buiten staan. In de uitgebreide showroom van Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer ziet u naast de verschillende veranda’s en tuinkamers, ook de mogelijkheden die carports en schuttingen u bieden om optimaal van uw tuin en huis te genieten.

Vakkundig en ervaren
Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer staan met een enthousiast team voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van een veranda of tuinkamer.

Contact

tuinkamer_cube_verandamedemblik