cube-zonwering_onderdak_verandamedemblik

Diverse soorten onderdakzonweringen voor meer comfort in huis.

Onderdakzonwering

Geniet van meer schaduw op jouw terras, zelfs op de warmste dagen van het jaar, met onderdakzonwering van Veranda Medemblik.

Onze onderdakzonwering biedt niet alleen controle over de temperatuur en lichtinval onder jouw overkapping, maar beschermt ook tegen de zon en schadelijke UV-straling. Veilig gemonteerd aan de onderzijde van de veranda, is deze zonwering bestand tegen weersinvloeden en vuil, waardoor je hem gerust kunt laten uitstaan, zelfs als je niet thuis bent.

Bezoek de showroom Offerte aanvragen

Ontdek de mogelijkheden

Altijd een passende zonwering

Veranda Medemblik biedt onderdakzonwering in vier verschillende types (zonnedoeken, T90, T200, T350), kleuren en dessins, die zowel handmatig als elektrisch te bedienen zijn. Zo vind je altijd een zonwering die perfect bij jou past.

Let op: onderdakzonwering kan alleen zo groot zijn als de overkapping zelf. Wil je nog meer schaduw of privacy? Breid dan jouw veranda uit met screens.

onderdakzonwering_closeup_verandamedemblik
vario-volant-Verasol_verandamedemblik

Onderdakzonwering uitgebreid

Vario-Volant zonwering

De Vario-Volant is een extra zonwering die zorgt voor schaduw bij een laagstaande zon.

Het oprolbare zonnedoek van de Vario-Volant is onopvallend geïntegreerd in de voorzijde van de onderdakzonwering en is te bedienen met een aparte draaistang. Ideaal in situaties waarin het licht van laagstaande zon moet worden tegengehouden.

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
  • Handmatige bediening
  • Geschikt voor onderdakzonwering

De Vario-Volant is mogelijk bij enkele onderdakzonweringen. Voor meer advies neem contact met ons op

verandamedemblik-01_pageflip-campagne-3_2024

Meer inspiratie opdoen?

Op zoek naar nieuwe inspiratie, prachtige aanbiedingen en productinformatie? Download hier onze nieuwste folder. Veranda Medemblik heeft het grootste assortiment aan veranda's, tuinkamers en zonwering in de regio Medemblik en Middenmeer. Wij zijn leverancier van verschillende merken, waardoor wij een breed scala aanbieden in prijs en kwaliteit.

Actiefolder

Ontdek de vele voordelen

Wilt u langer van het buitenleven genieten?

Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping of tuinkamer bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer.

Wilt u langer van het buitenleven genieten? Bij Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer vindt u een uitgebreide collectie terrasoverkappingen en tuinkamers uitgevoerd in aluminium, gecombineerd met glas, kunststof of polycarbonaat van het merk Verasol. Verasol is marktleider in Nederland en u krijgt 10 jaar garantie op uw veranda of tuinkamer.

Comfortabel genieten
Beschermd tegen een frisse wind of regen kunt u onder een veranda aangenaam buiten zitten. Ook de tuinmeubelen laat u het hele jaar door buiten staan. In de uitgebreide showroom van Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer ziet u naast de verschillende veranda’s en tuinkamers, ook de mogelijkheden die carports en schuttingen u bieden om optimaal van uw tuin en huis te genieten.

Vakkundig en ervaren
Veranda Medemblik en Veranda Middenmeer staan met een enthousiast team voor u klaar en informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van een veranda of tuinkamer.

Contact

tuinkamer_cube_verandamedemblik